• HLF8
  • TV

Verspreekt Johnny de Mol zich over toekomst HLF8?

Johnny de Mol in HLF8

Johnny de Mol stopte eerder dit jaar met zijn eigen talkshow HLF8, vanwege beschuldigingen van mishandeling. Of Johnny na de zomer terugkeert bij het programma is onduidelijk, maar De Mol deed wel een opmerkelijke uitspraak. Hij zei tegen Henny Huisman dat hij hem in het nieuwe jaar graag in zijn talkshow zou verwelkomen.

Henny Huisman, die zélf ook wel eens uit de school klapt, werd vandaag 71. Verschillende BN’ers spraken en boodschap voor hem in, die in Shownieuws te zien was. Johnny de Mol meldde dat hij Henny graag weer eens zou zijn in HLF8.

De uitspraak is op twee manieren te interpreteren: ofwel gaat Johnny HLF8 na de zomer gewoon weer presenteren. De andere mogelijkheid is dat De Mol hóópt dat hij over een tijdje weer terug kan keren. De tafel van Shownieuws dacht het zeker te weten: Johnny de Mol is binnenkort weer de presentator van HLF8.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

‘Johnny gaat HLF8 weer doen’

Anouk Smulders kondigde de comeback van Johnny de Mol al bijna aan! ‘Dit betekent dat hij in het najaar gewoon weer HLF8 gaat doen. De programmering wordt later bekendgemaakt, maar deze hebben we toch even gehoord.’

Hélène Hendriks, die HLF8 gedeeltelijk overnam tijdens de afwezigheid van Johnny beweerde eerder al dat hij binnenkort weer terugkeert. Het is nog niet duidelijk wanneer HLF8 weer te zien is, en met welke presentator(en). Producent Jeroen Pauw hoopt dat de talkshow een comeback maakt met zowel Johnny de Mol als Hélène Hendriks en Leonie ter Braak.