• SBS
  • HLF8
  • VI
  • TV

Hélène Hendriks: ‘Johnny de Mol gaat gewoon weer HLF8 doen’

Hélène Hendriks vandaag inside hlf8 johnny de mol

Wie na de zomer HLF8 gaat presenteren is nog niet officieel bekendgemaakt. Aan tafel bij Vandaag Inside heerst echter geen twijfel: “Dat gaat Johnny de Mol gewoon doen.

Talpa schrapt twee programma's

Vandaag Inside besprak vanavond het staken van Think Inside The Box en Vier is te veel. Johan Derksen voelde van tevoren al aan dat beide shows zouden floppen. En ook René van der Gijp denkt dat de programmamakers ‘volstrekt door hun ideeën heen zijn’.

HLF8 gaat professionaliseren

Sowieso wordt er volgens René te weinig aandacht aan nieuwe formats besteed. Hij noemt HLF8 en Hélène Hendriks als voorbeeld: “Dan zegt er een: ‘We hebben nu een half jaar HLF8 gedaan en ik vind dat we het nu moeten gaan professionaliseren.' Dan denk ik: godverdomme, begin daar dan gelijk aan, man.

'Dat is toch zijn programma'

Dat vormt een mooi bruggetje voor Wilfred Genee. Hij is benieuwd of de altijd uitgesproken Manuel Venderbos HLF8 gaat presenteren. Hélène ontkent: “Nee, dat gaat Johnny [de Mol] gewoon doen. (…) Dat is toch zijn programma.” Johan weet ook zeker dat Johnny gewoon terugkeert.

Eerder liet Talpa weten dat HLF8 na de zomerstop terugkeert met een nog te bepalen presentator.

Vandaag Inside zie je elke werkdag om 21:40 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.