Hélène Hendriks hlf8

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hélène Hendriks hlf8

Hélène Hendriks verving Johnny de Mol bij HLF8: ‘Verfrissend’

|
|

Laatste update:

HLF8-kijkers werden vanavond verrast door Hélène Hendriks. Zij nam wegens ziekte de presentatie van Johnny de Mol over… en daar waren veel kijkers niet rouwig om: “Voor oog en oor een verbetering”.

'Katjelam carnaval aan het vieren'

Hélène Hendriks verving vanavond Johnny de Mol bij de HLF8. Waarom? Waar is Johnny? Hélène laat de kijkers eventjes in spanning, maar vertelt uiteindelijk toch dat Johnny ziek is. Hij is dus niet "katjelam carnaval aan het vieren". Hélène vertelt niet wat Johnny precies mankeert, maar zo te horen is het gelukkig niet zo ernstig: "[Johnny] is morgen weer beter, heb ik besloten. Dan kan ie het weer lekker overnemen", lacht ze.

Hélène Hendriks verovert HLF8-kijkers

Opnieuw maakt Hélène grote indruk op de meeste kijkers, net zoals eerder bij De Oranjezomer. De “verfrissend goede” en "ervaren" presentatrice wordt een “verademing” genoemd op Twitter. Ze heeft het volgens de kijkers "uitmuntend gedaan". Hélène past prima in HLF8 en is “voor oog en oor een verbetering”.

Even terugblikken op eerdere HLF8-uitzendingen? Vorige week vertelde Ellemieke Vermolen over haar heftige auto-ongeluk. Eerder wist Susila Cruijf de kijkers te verbijsteren met haar opvallende verschijning.

HLF8 is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder