Ellemieke Vermolen HLF8 johnny de mol auto ongeluk storm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ellemieke Vermolen HLF8 johnny de mol auto ongeluk storm

Ellemieke Vermolen in HLF8 over auto-ongeluk met boom: ‘Engeltje’

|
|

Laatste update:

Ellemieke Vermolen ging vandaag viral. Op een filmpje is te zien hoe een omgewaaide boom op haar auto belandt. De presentatrice bleef gelukkig ongedeerd. Volgens eigen zeggen door een engeltje op haar schouder.

Auto-ongeluk Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen heeft vandaag de schrik van haar leven gekregen. De presentatrice reed in haar auto door Amsterdam, toen er plotseling een boom omwaaide. In een filmpje is te zien hoe de boom bovenop de achterkant van haar auto belandt. Ellemieke blijft ongedeerd, maar is wel geschrokken. De presentatrice schuift bij HLF8 aan om over het ongeluk te vertellen.

'Engeltje op mijn schouder'

Ellemieke vertelt: “Ik rijd die straat in en ineens hoor ik boem, en al het glas van achteren schiet zo naar voren. En ik denk: what the fuck is dit, jongen? (…) Je schrikt zo hard. Ik parkeer die auto en allemaal mensen uit hun huizen kwamen echt naar me toe. Die wil ik ook echt enorm bedanken, want ze hebben me zo goed opgevangen. Ik was alleen maar aan het huilen. Als dat voor mij was geweest… Het was millimeterwerk. Ik heb echt een engeltje op mijn schouder gehad.

Gelukkig voelt Ellemieke zich, na twee glazen wijn, inmiddels weer “oké”.

Ellemieke Vermolen HLF8 johnny de mol ongeluk auto boom storm

Even terugblikken op eerdere HLF8-uitzendingen? Gisteren werd presentator Johnny de Mol betrapt op een ‘gênante verspreking’ en vorige week wist Susila Cruijff de kijkers te verbijsteren.

HLF8 zie je elke werkdag rond 19:30 uur op SBS6. Vanavond verstandig binnenblijven? Check dan vooral één van deze films of series om te kijken als het stormt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder