Hélène Hendriks hlf8 johan derksen vandaag inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hélène Hendriks hlf8 johan derksen vandaag inside
SBSHLF8VIOphefTV

HLF8-Hélène Hendriks: ‘Keur uitglijer Johan Derksen niet goed’

|
|

Laatste update:

Ook in HLF8 was er aandacht voor de rel rondom Johan Derksen. Presentatrice Hélène Hendriks kan niet te veel over de situatie zeggen: ze wordt namelijk bedreigd. Dat betekent echter niet dat ze Johans ‘uitglijer’ goedkeurt.

Hélène Hendriks wordt bedreigd

Hélène Hendriks neemt – na nieuwe beschuldigingen aan het adres van Johnny de Mol – opnieuw de presentatie van HLF8 voor haar rekening. Ze ontkwam er vanavond niet aan om stil te staan bij de rel rondom haar Vandaag Inside-collega Johan Derksen. Ze laat weten echter niet te veel haar mening te kunnen geven. En dat is met goede reden: “Dat is eigenlijk op last van de politie, omdat er een stevig dreigement ligt. Zij hebben dringend advies gegeven om me iets afzijdig te houden. Ik heb natuurlijk een redelijke link naar VI."

'Laat me niet de mond snoeren'

Hélène wordt dus bedreigd. En ze is niet de enige, zo geeft ze aan. De presentatrice zegt niet om wie het specifiek gaat. Dat betekent overigens niet dat ze haar mening over Johan niet wíl geven. Op dit moment laat ze dat echter liever aan haar gasten in HLF8 over: “Die zal ik ook echt wel een keer geven en ik laat me ook absoluut niet de mond snoeren, maar ik denk dat ik soms even verstandig moet zijn.

 

Het enige dat Hélène over de situatie wil zeggen, is het volgende: "Johan is echt een heel goede en fijne collega van mij en ik zal echt nooit een collega afvallen. Dat wil niet zeggen dat ik zijn uitglijder goedkeur. Daar heeft hij zelf ook al genoeg over gezegd, maar ik wil dat toch even kenbaar maken."

De rel rondom Johan Derksen

Vandaag Inside kwam dinsdag in een mediarel terecht toen Johan vertelde een dronken vrouw gepenetreerd te hebben met een kaarsEen dag later nuanceerde hij zijn uitsprakenDonderdag kondigde Johan aan te willen stoppen met Vandaag InsideEerder vandaag leerden we dat het tv-programma inderdaad per direct stopt.

 

HLF8 is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul, Roar en The Kardashians. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Lees verder