Johan Derksen en zijn broer in Vandaag Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen en zijn broer in Vandaag Inside
VITV

Hilariteit bij Vandaag Inside: ‘Is dat de broer van Johan?’

|
|

Laatste update:

Kijkers van Vandaag Inside schakelen in voor melige grappen en gepeperde meningen. Johan Derksen is blijkbaar zó populair dat er twéé Johans in de studio zaten: kijkers hielden niet op over ‘de broer van Johan.’

De laatste tijd gebeuren er vreemde dingen in het talkshowpubliek. Gasten die uitgebreid uit hun neus zitten te snoepen, of per ongeluk(?) hun tepels flashes op de achtergrond. Of het nu de bedoeling was of niet: Vandaag Inside had vandaag een Johan Derksen-lookalike in huis.

De broer van Johan in Vandaag Inside

Zelfs het social media-account van Vandaag Inside ging ermee aan de haal, maar tijdens de uitzending werd er niet op het komische toeval ingegaan. Bij nader inzien leek ‘de broer van Johan’ meer op De Baron uit Bassie & Adriaan, maar dat mocht de pret niet drukken!

Ondanks (of misschien wel dankzij) alle controverses scoort Vandaag Inside erg goed op SBS6, waar het praatprogramma inmiddels een soort vlaggenschip is geworden. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen verschijnen tijdens het WK voetbal in Qatar zeven dagen per week op tv, en er komt zelfs een liveshow van het trio in de Ziggo Dome.

Je ziet Vandaag Inside elke werkdag op SBS6, vanaf 21:30 uur.

Lees verder