Hellboy breekt los in eerste trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hellboy breekt los in eerste trailer

Hellboy breekt los in eerste trailer

|
|

Laatste update:

Hellboy maakt komend voorjaar zijn comeback in de bioscopen. En afgaande op de eerste trailer, is deze demonische superheld het nog niet verleerd!

Heks

Vorig jaar werd bekend dat Hellboy volgens Hollywood rijp was voor een reboot. David Harbour, bekend van de Netflix-hit Stranger Things, zou de drietand overnemen van Ron Perlman. In zijn nieuwste avontuur moet ‘Big Red’ het opnemen tegen Nimue (gespeeld door Milla Jovovich uit de Resident Evil-reeks). Deze middeleeuwse heks wil de mensheid in chaos storten. Gisteravond verscheen de eerste trailer voor deze bovennatuurlijke actiefilm!

Voordeel van de twijfel

De trailer belooft een luchtig actie-avontuur in lijn met zijn voorgangers. Dat is best bijzonder, want Neil Marshall (die Oscarwinnaar Guillermo del Toro opvolgt als regisseur) beloofde eerder nog een grimmig en gewelddadige horrorfilm in lijn met de comics. Dat kunnen we helaas nog niet opmaken uit de trailer, niet in de laatste plaats door de nogal duffe grappen. Maar laten we Hellboy nog even het voordeel van de twijfel geven. Marshall tekende ook voor The Descent en die uiterst intense film schopte tot ons lijstje van de beste horrorfilms van deze eeuw!

Hellboy draait vanaf 11 april in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder