Hélène Hendriks hlf8 vandaag inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hélène Hendriks hlf8 vandaag inside
TVHLF8SBSVI

Hélène Hendriks wil uitgesproken gasten in HLF8

|
|

Laatste update:

Hélène Hendriks neemt de presentatie van HLF8 opnieuw over van Johnny de Mol. Ze wil dat dit seizoen echter wel anders doen! Zo hoopt ze op andere gasten, zoals de dochter van Johan Derksen.

Johnny de Mol terug op tv?

Hélène Hendriks vertelt in Vandaag Inside meer over de toekomst van HLF8. Ze herhaalt dat het op den duur wel de bedoeling is dat Johnny de Mol terugkeert: “Ze willen nog even wachten op die uitspraak", vertelt ze. Daarmee doelt ze op het strafrechtelijk onderzoek naar de presentator. Als de uitspraak goed uitpakt, gaat Johnny gewoon weer aan de bak. 

'Er zijn zoveel talkshows'

Omdat Johnny dus nog even thuisblijft, neemt Hélène de presentatie van de HLF8 gedeeltelijk op zich. Dat wil ze komend seizoen echter wel anders doen! "Er zijn zo veel talkshows. We moeten wel iets onderscheidend zijn", zo stelt ze. Ze vindt dat HLF8 er goed aan zou doen om het grotere nieuws eens los te laten. Of het in ieder geval anders te behandelen. Daarbij speelt de gastenkeuze ook een rol: “Ik denk dat je meer moet kijken naar bijvoorbeeld hoogleraren die heel goed kunnen vertellen."

Marieke Derksen in HLF8?

Johan Derksen – die Vandaag Inside maandag meteen alweer op zijn kop zette – vertelt dat zijn dochter, Marieke, gevraagd is als sidekick. Hélène beaamt dat: “Zij is wel iemand met een mening. (...) Als je een sidekick hebt of iemand aan tafel dan moet je wel iemand hebben die een beetje body heeft en die iets durft te zeggen.” Marieke had echter geen zin om op social media lastig gevallen te worden door boze kijkers, zo vertelt Johan.

Vandaag Inside zie je elke werkdag om 21:40 uur op SBS6. HLF8 begint op 29 augustus weer. Je ziet het programma dan elke werkdag om 19:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder