Leuk: Heel Holland Bakt krijgt bijzondere jubileumeditie met oud-winnaars!

Door Redactie
Heel Holland Bakt, seizoen 8

Het huidige seizoen Heel Holland Bakt is met de winst van Elizabeth pas net voorbij, maar we hoeven niet bang te zijn dat we de show nooit meer terug zien. Wat zeggen we: er wordt dit jaar nog gewerkt aan drie verschillende edities! 

Presentator André van Duin licht namelijk aan Betty Asfalt TroostTV al een tipje van de sluier op.

Speciale serie voor tienjarig bestaan

André van Duin kan alle fans direct geruststellen: zijn agenda zit namelijk vanaf maart tot december gewoon volgepropt met opnames van onze favoriete bakshow. "Het is heel uitgebreid: Heel Holland Bakt Kids was vorig jaar een succes op Zapp en dat komt terug. Dan gaan ze de gewone Heel Holland Bakt doen, plus het napraatprogramma. En dan komt er een speciale serie", vertelt hij alvast openhartig. "Heel Holland Bakt bestaat dan tien jaar, dus de beste bakkers van de afgelopen jaren komen dan langs. Dat wordt ook weer een hele serie."

Bakkers klaar? Bakken maar!

Mochten de winnaars van de afgelopen seizoenen tegen elkaar gaan strijden, kan dat nog best spannend worden. Rutger, Menno, Sarena, Annemarie, Hans, Anna, Anouk en nu ook Elizabeth zijn alle acht nog flink aan het bakken, zo zochten we eerder nog uit. Of ze inderdaad één grote winnaar kiezen of dat het gewoon een praatprogramma wordt, moet later blijken. Maar wij kunnen nu al niet meer wachten!

Bankplakkers: dé podcast over films en series!

Ambitieuze André

Eén ding is in ieder geval zeker: de 74-jarige André van Duin zit nog vol ambitie. Niet alleen staat hij te springen om een heel album te maken met Danny Vera, ook op tv-gebied laat hij duidelijk geen kans onbenut. Naast de drie series van Heel Holland Bakt staat hem nog een hoop te wachten. "We gaan met Janny bootje varen en in het Spoorwegmuseum presenteer ik een programma over modelspoorbouw", verklapt hij.En hé, met dat laatste bedoelt hij vast De Grote Kleine Treinen Competitie waar we eerder al over schreven.

Beluister hieronder het hele interview met André.