Andre van Duin en Danny Vera met Voor Altijd in Matthijs Gaat Door

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre van Duin en Danny Vera met Voor Altijd in Matthijs Gaat Door

André van Duin wil album maken met Danny Vera

|
|

Laatste update:

Afgelopen weekend maakten André van Duin en Danny Vera grote indruk met hun nummer ‘Voor Altijd’. En blijkbaar smaakt dat naar meer!

‘Voor Altijd’

André van Duin en Danny Vera waren dit weekend te gast bij Matthijs Gaat Door. Daar traden ze op met ‘Voor Altijd’, een lied dat al op lovende reacties kon rekenen voordat er nog maar één noot te horen was. Gelukkig wisten de artiesten de hoge verwachtingen waar te maken… en hoe! Veel kijkers hielden het niet droog tijdens het optreden. En lijkt het erop dat we nog niet het laatste hebben gehoord van dit bijzondere muzikale duo!

Samenwerking

Als het aan André van Duin ligt, zal hij in de toekomst namelijk vaker muziek maken met Danny Vera. Dat liet de gevierde komiek doorschemeren bij RTL Boulevard. Wanneer Van Duin wordt gevraagd of de samenwerking naar meer smaakt, antwoordt hij: “Wat mij betreft zeker. Ik ben al een tijdje bezig met een lp, dus misschien is dat wel heel leuk om dat samen met Danny uit te diepen.”

Bankplakkers: dé podcast over films en series!meer

‘Een eer’

Danny Vera ziet het gelukkig ook wel zitten! “Het zou een eer zijn om aan die plaat mee te mogen werken”, reageert de Zeeuwse zanger. En daarbij hoeft het brein achter de megahit ‘Roller Coaster’ niet per se een hoofdrol te vervullen. “Misschien kan ik ondersteunend zijn bij zo’n plaat, dat zou ook al heel erg leuk zijn”, aldus Vera. Het lijkt er dus op dat er een nieuw muzikaal powerduo is geboren!

Lees verder