Indiana Jones-acteur Harrison Ford

Veronica Superguide logo
Indiana Jones-acteur Harrison Ford

Harrison Ford gewond tijdens repetities Indiana Jones 5

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Harrison Ford heeft een verwonding opgelopen aan zijn schouder. Dit gebeurde tijdens het oefenen van een vechtscène voor Indiana Jones 5.

De steracteur pakt de fedora en zweep weer op en kruipt terug in de rol van ‘Indy’ voor de vijfde en laatste film uit de reeks. En als je nog vechtscènes moet spelen op 78-jarige leeftijd kan er wel eens iets misgaan. Disney liet in een statement weten dat hij ‘letsel heeft aan zijn schouder’.

Opnames uitgesteld

Wat dit voor de opnames betekent? Die worden opgeschoven. “Productie gaat verder als de juiste behandeling is gekozen”, vertelde Disney. “Het opnameschema wordt zo nodig aangepast in de komende weken.” En dat terwijl ze na veel vertraging eindelijk waren begonnen met de opnames!

Win het weekend van je dromen!

Mads Mikkelsen

Naast de Star Wars-acteur, die zei dat Indiana Jones met hem sterft, zijn er nog een paar grote namen toegevoegd aan de cast. Zo scoorde Mads Mikkelsen een rol in Indiana Jones 5. En dat is niet de enige grote franchise waar ‘ie aan is toegevoegd. Mads vervangt ook Johnny Depp in Fantastic Beasts 3. Ook zien we Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) terug in Indiana Jones 5.

Of de releasedatum voor Indiana Jones 5 nog steeds blijft staan op juli 2022 is niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder