Geraldine Kemper in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geraldine Kemper in The Voice of Holland

Speelde er iets tussen Geraldine en TVOH-finalist Stef?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Er gaat blijkbaar een gerucht rond over Geraldine Kemper en The Voice of Holland-finalist Stef Classens. Zagen die twee elkaar wel zitten?

Influencer Anna Nooshin komt met het - eerlijk gezegd voor ons nogal uit de lucht gegrepen - gerucht dat Geraldine, die dit jaar voor het eerst de red room op zich mocht nemen in The Voice, de knappe singer-songwriter Stef wel zag zitten. "Je zou tijdens The Voice een oogje hebben gehad op Stef", legt Anna Geraldine voor in haar nieuwe YouTube-video.

Geraldine en Stef

Het was toch al één van de meest besproken Voice-seizoenen ooit, dus een behind the scenes-fling klinkt na de ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine én die bijna-corona-uitbraak niet erg ongeloofwaardig. Toch kan dit gerucht snel richting het land der fabelen! 

Reactie Geraldine

Finalist Stef en Geraldine zijn allebei single, dus het had gekund. Maar nee: er is niets gebeurd, reageert Geraldine. "Nee... Kijk, we hebben het een beetje gespeeld, omdat hij vrijgezel was en ik ook. En hij vond mij ook wel interessant. Maar ja, ik was daar gewoon aan het werk. Dus nee, geen fling met Stef."

Momenteel kunnen we trouwens weer genieten van The Voice Kids, elke vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Dit is hoe het nu gaat met de oud-winnaars.

Lees verder