Chantal Janzen in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen in The Voice of Holland op RTL 4

Chantal Janzen reageert op alle Voice-ophef

|
|

Laatste update:

Chantal Janzen sluit vanavond haar eerste seizoen als The Voice of Holland-presentatrice af met de grote finale. In een nieuw interview blikt ze terug op dit bewogen seizoen vol spanningen, akkefietjes en dé ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine.

"Het was een jaar van uitersten", zegt Chantal in gesprek met Televizier. Nou, dat kun je wel zeggen! Elke week ontstond er wel weer een nieuw relletje. En ook Chantal zelf lag even kort onder vuur nadat ze een 'afwezige' indruk maakte. En dan hadden we ook nog 'de ruzie' en de status van Lil' Kleine. Moet hij weg als coach of toch niet?

De ruzie

Chantal was tijdens de veelbesproken ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine niet aan het werk. "Maar als ik er wel was geweest had ik op de eerste rij gezeten met popcorn", grapt ze. En nee, het was echt géén stunt. "Daarvoor was het te vervelend, dan hadden we wel iets beters bedacht. Verder is het gewoon iets tussen de coaches, ze moeten dit als twee volwassenen met elkaar aangaan."

Chantal Janzen reageert op alle Voice-ophef

Kandidaten

Chantal noemt het een 'verrassend seizoen van uitersten'. En dan heeft ze het niet eens per se over de coaches en akkefietjes. "Een paar jaar geleden durfde ik bijna geen ja meer te zeggen tegen een talentenjacht, het zal nu toch wel op zijn?!", zo dacht ze. "Maar dat is natuurlijk een bejaardengedachte, elk jaar komt er weer nieuw talent bij. Er zijn zoveel mensen die het jaren niet durfden, er komt een dag dat ze het toch doen."

Coaches

Tot slot wil ze ook nog wat zeggen over de coaches. Ze heeft namelijk écht genoten van al die verschillende persoonlijkheden van Waylon, Ali B, Lil' Kleine en Anouk. "Om ze te zien bekvechten, elkaar vliegen afvangen, overleggen, strijden om kandidaten. Thuis zie je de gemonteerde versie, maar ik sta daar de hele dag tussen. Die synergie en energie, daar geniet ik van."

Vanavond strijden de overgebleven talenten Stef, Daphen, Emma en Sophie om de winst! De finale van The Voice of Holland is om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder