Lil Kleine, Ali B, Anouk en Waylon in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lil Kleine, Ali B, Anouk en Waylon in The Voice of Holland

Wie wint de finale van The Voice of Holland?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Vanavond komt er na weken vol met spanningen, akkefietjes en een knallende ruzie een einde aan The Voice of Holland 2020. Grote vraag is nu: wie gaat er met de winst vandoor? Coach Lil’ Kleine maakt in ieder geval géén kans.

Van zijn team is namelijk niemand meer over na de halve finale van vorige week. De kandidaat die vanavond wint, voegt zich bij alle eerdere winnaars die in sommige gevallen van de radar verdwenen. Hoe gaat het eigenlijk met hen? Kijk hier voor een overzicht.

Finalisten

Anouk gaat de eindstrijd in met de 17-jarige Sophia Kruithof. Ali B hoopt uiteraard dat zijn talent Daphne van Ditshuizen wint en Waylon heeft er nog twee over. Hij staat in de finale met Stef Classens – die al eerder een talentenjacht won, namelijk De Beste Singer/Songwriter – en de 16-jarige Emma Boertien. Zij en Sophia zijn de twee grote favorieten.

Coaches

Het is hoogstwaarschijnlijk ook de allerlaatste keer dat de vier coaches in deze opstelling meedoen. Zo liet bijvoorbeeld presentator Martijn Krabbé in interviews doorschemeren dat er volgend seizoen waarschijnlijk gewisseld gaat worden. Het ligt voor de hand dat Lil’ Kleine na de veelbesproken ruzie met Anouk niet meer terugkomt, maar zelf moet hij er nog even over nadenken.

De finale van The Voice of Holland is vanavond vanaf 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder