Gwyneth Paltrow

Veronica Superguide logo
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow: 'Ik kan f*cking goed koken!'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Actrice Gwyneth Paltrow laat heel duidelijk aan haar volgers weten dat ze niet zomaar doet alsof ze kan koken. Toen ze tijdens een Instagram Live werd gevraagd of ze zelf weleens in de keuken staat was ze not amused. 

"Ik kan fucking goed koken!"

"Denk je nou echt dat ik kookboeken schrijf als ik niet kon koken? Ik kan fucking goed koken," reageert Gwyneth op de vraag. Ook bedankte de Oscarwinnares een andere volger die het voor haar opnam. "Thanks, en weet je: fuck die ander met zijn gezeik."

Gezonde recepten

Paltrow bracht in 2011 haar eerste kookboek uit My Father’s Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness, met recepten die ze kookte met haar overleden vader Bruce. Hierna volgden nog een aantal boeken vol gezonde recepten, waarvan de laatste begin dit jaar uitkwam. 

Goop

De Hollywood-ster meldde een paar jaar geleden dat ze wilde stoppen met acteren om zich te focussen op haar miljoenenbedrijf Goop. Misschien vergeet ze daardoor met welke acteurs ze samenwerkt en in welke films ze speelt, maar met zoveel aan je hoofd kunnen we haar dat niet kwalijk nemen.

Lees verder