Oh yeah! Guardians Of The Galaxy Vol. 3 komt een stuk eerder

Veronica Superguide logo
Oh yeah! Guardians Of The Galaxy Vol. 3 komt een stuk eerder

Oh yeah! Guardians Of The Galaxy Vol. 3 komt een stuk eerder

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Marvel-fans waren blij dat James Gunn terugkeerde voor een derde Guardians Of The Galaxy-avontuur. De film heeft helaas wél vertraging opgelopen. Marvel zet er nu blijkbaar écht vaart achter.

Volgens het Britse filmmagazine Empire wordt Guardians Of The Galaxy Vol. 3 gefilmd vóórdat Suicide Squad 2 in de bioscoop draait. Wat hebben deze films met elkaar te maken? Welnu, nadat Gunn vanwege verschrikkelijke tweets werd ontslagen als regisseur van GotG3, mocht hij bij de concurrent het vervolg op Suicide Squad regisseren.

Iedereen ging er eigenlijk van uit dat de opnames begonnen ná augustus 2021, oftewel de première van Suicide Squad 2. Hoewel het sowieso nog even wachten is op Guardians Of The Galaxy Vol. 3, komt de film wel in één keer een stuk dichterbij. Het filmen van Suicide Squad 2 begint hoogstwaarschijnlijk dit najaar. De opnames van Guardians 3 beginnen dus in 2020; in welke maand is nog onbekend.

Razendsnelle Guardians

Na de terugkeer van James Gunn als regisseur, leek het erop dat Guardians Of The Galaxy pas in 2023 een vervolg zou krijgen. Met deze nieuwe info wordt dat vrijwel zeker 2022, en misschien zelfs eind 2021. De film kan (relatief) snel gemaakt worden omdat het script al lang klaar is. In feite kan Gunn beginnen wanneer hij wil.

Op dit moment weten we qua Marvel-films alleen wanneer Spider-Man: Far From Home verschijnt: dat is al op 4 juli! Daar komen nog films bij over Black Widow, Black Panther, Doctor Strange, Shang Chi en The Eternals, maar wanneer die uitkomen is grotendeels onbekend.

Dikke vette Avengers: Endgame-spoiler

Aan het eind van Avengers: Endgame zagen we natuurlijk dat Thor (Chris Hemsworth) toetrad tot de crew van Star-Lord (Chris Pratt). Het zou gaaf zijn als de Guardians een grote rol spelen in een nieuw Thor-avontuur, of als de dondergod meedoet in Guardians 3. Het kán, maar het hoeft natuurlijk niet. Mogelijk, waarschijnlijk zelfs, gaan ze op zoek naar ‘Gamora uit het verleden’!

Lees verder