Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Uniek! Sylvie Meis en Rafaël van der Vaart geven samen interview

|
|

Laatste update:

Primeur voor het Duitse blad Bild! Voor het eerst sinds jaren zaten Rafaël van der Vaart en zijn ex-vrouw Sylvie Meis samen aan tafel voor een interview. Het duo had groot nieuws over hun zoon Damián.

Damían van der Vaart verlaat het huis van Sylvie Meis. De tiener gaat lekker voetballen bij de Deense club Esbjerg, en niet geheel toevallig woont zijn pa daar al in de buurt! Rafaëls vriendin Estevana Polman speelt professioneel handbal in dezelfde stad. Damían trekt voorlopig dus in bij Rafaël, Estevana én zijn kleine halfzusje Jesslynn. Vorig jaar werd de situatie toch nog even grimmig, toen Damián in een interview vertelde dat hij zijn vader vaak mist als hij in Hamburg zit.

Sylvie zegt dat de stap ‘wel even wennen is’, maar dat ze in goed overleg met Rafaël en Estevana hebben beslist. Sylvie en haar aanstaande echtgenoot Niclas Castello wonen nog in Hamburg, en met de auto is het iets minder dan drie uurtjes rijden.

Sylvie und Rafaël

Het Duitse blad Bild pakte groots uit met het eerste interview dat Sylvie Meis en Rafaël van der Vaart samen gaven sinds hun scheiding (in 2013). Meis werd in deze moeilijke periode bijgestaan door haar hartsvriendin Sabia Engizek, maar die bleek later een relatie te hebben met… Rafaël!

Tegenwoordig gaat het gelukkig een stuk beter tussen de twee, en Sylvie treedt binnenkort in het huwelijksbootje met de Duitse kunstenaar Niclas Castello. Het huwelijk vindt volgende maand plaats in Florence, en Sylvie hield onlangs een (gesponsorde) vrijgezellenpartij met gouden piemels én een bikinishoot!

Lees verder