Hoge Bomen, Sylvie Meis, Johan Derksen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hoge Bomen, Sylvie Meis, Johan Derksen

Sylvie Meis verdrietig na sneer van Johan Derksen

|
|

Laatste update:

Johan Derksen kon het afgelopen week niet laten om uit te halen naar Sylvie Meis na haar tv-optreden bij Hoge Bomen. Dit blijkt de blonde tv-presentatrice harder te hebben geraakt dan gedacht.

Hoge Bomen-presentator Jeroen van der Boom vertelt aan Privé TV dat hij alle gasten tijdens de reclames even belt om de reacties te polsen. "Ik wist van tevoren dat Sylvie een naam was waar veel mensen op reageren", reageert hij. "Ik vond dat ze zichzelf goed heeft laten zien. Ik heb Sylvie nog aan de telefoon gehad en ze is dan wel verdrietig dat VI het programma totaal uit het verband trekt."

Goed bedoeld

Ook heldert hij nog het een en ander op. In de uitzending was namelijk te zien dat Sylvie haar broer omhelsde en vervolgens een opmerking maakte. Wat ze precies zei, bleef tot op heden nog altijd een groot mysterie, maar volgens de presentator was het vast goed bedoeld. "Haar broer wil nooit in beeld, dus ik denk oprecht iets van: 'Dit doe je nooit'. Er wordt natuurlijk flink over gespeculeerd, maar ik ken haar en neem het altijd een beetje voor haar op. Zij zegt ongetwijfeld iets goeds tegen haar broer." Beluister hier het hele interview met Jeroen.

Verdediging

Jeroen is trouwens niet de enige die het voor Sylvie opneemt. Leco schoot - vlak na het tv-optreden waar best wat gemengde reacties op kwamen - ook voor haar in de verdediging. "Op een of andere manier kan Sylvie heel moeilijk iets goed doen in Nederland. Ik zie haar heel veel in Duitsland en werk als ze in Nederland is ook regelmatig met haar hier en ze is een ongelooflijk fantastisch, leuk en professioneel mens", zei hij eerder deze week bij Boulevard.

Lees verder