Johan Derksen in studio Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen in studio Veronica Inside

Johan Derksen brandt Sylvie Meis af: ‘Een golddigger eersteklas’

|
|

Laatste update:

Afgelopen zaterdag was Sylvie Meis te gast bij Hoge Bomen, de talkshow van Jeroen van der Boom. Het optreden van de diva verdeelde de kijkers tot op het bot: sommige kijkers vonden haar oprecht en authentiek, andere kijkers vonden haar nep en gemaakt. Uiteraard is het geen mysterie in welk kamp de heren van Voetbal Inside zich bevinden. Aan de alsmaar langer wordende lijst van BN’ers die door Derksen door de gehaktmolen zijn gehaald, kan nu ook Sylvie Meis worden toegevoegd!

‘Weerzinwekkend’

Volgens Johan Derksen wordt Sylvie Meis alleen verliefd op ‘jongens met een hele rits creditcards in de portefeuille’. De lokale warme bakker zou volgens de besnorde bluesliefhebber geen schijn van kans maken. Hij noemde haar dan ook een ‘golddigger eersteklas’. Verder noemde hij het interview met Sylvie in Hoge Bomen ‘weerzinwekkend’. “Er is niets echt aan dat meisje”, concludeerde Derksen stellig.

Luis in de pels

Het ziet ernaar uit dat Bekend Nederland voorlopig nog niet verlost is van hun luis in de pels. Veronica Inside is namelijk zeker tot 1 juni te zien. En bij gebrek aan voetbalwedstrijden zullen Derksen, Genee en Van der Gijp hun pijlen steeds vaker richten op BN’ers in de spotlights. Toch is er hoop voor beroemdheden met lange tenen: als de advertentie-inkomsten achterblijven, zal volgens Derksen alsnog de stekker worden getrokken uit de talkshow!

Lees verder