Sylvie Meis in galajurk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis in galajurk

Interview Sylvie Meis in Hoge Bomen verdeelt kijkers tot op het bot

|
|

Laatste update:

Gisteravond was Sylvie Meis te gast in Hoge Bomen. In een openhartig interview met presentator Jeroen Boom vertelde zij onder meer over haar roerige liefdesleven, haar succes op Instagram en haar aanstaande huwelijk met de Duitse kunstenaar Niclas Castello. De voormalige TMF-vj vond zelfs nog even tijd om een liedje te zingen. Jeroen en Sylvie hadden dan ook de grootste lol. Maar niet iedereen kon het gesprek met de diva waarderen…

Op Twitter staken de kijkers hun mening zoals gebruikelijk niet onder stoelen of banken. Veel van hen stoorden zich bijvoorbeeld aan het accent van Sylvie.

Daarnaast werd haar verweten dat ze niet oprecht overkwam. Sommige kijkers verlangden dan ook terug naar 'de oude Sylvie'.

Maar er waren ook genoeg mensen die het voor haar opnamen. De negatieve reacties zouden vooral het gevolg zijn van jaloezie. Een typisch Nederlands trekje, volgens onderstaande kijkers.

Hoe het ook zij, het interview met Sylvie Meis riep hevige reacties op. Een typisch gevalletje ‘hoge bomen vangen veel wind’, dus. Of, zoals deze Twitteraar het pakkend samenvat:

Lees verder