Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Sylvie Meis haalt uit naar RTL Boulevard

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het nepnieuws vliegt je om de oren en dat is helaas in deze angstige tijden van corona niet anders. Mediapersoonlijkheid Sylvie 'liever geen Economy Class' Meis is nu ook de dupe geworden van foutieve berichtgeving.

De bekende socialite confronteert RTL Boulevard. Volgens Sylvie verspreidt het showbizzplatform namelijk "fake news!", schrijft ze op Instagram bij een foto van het bewuste artikel.

Damián

Het zit zo: Boulevard schreef dat Sylvie - die binnenkort mogelijk in het huwelijksbootje stapt - haar zoontje Damián moest missen. Die zit bij zijn vader Rafael Van der Vaart in Denemarken, een land dat vanwege de coronacrisis volledig op slot zit. Dát klopt wel, van die 'lockdown', maar Damián blijkt nu toch ergens anders te zitten!

Sylvie vs. RTL Boulevard

Namelijk: gewoon bij zijn moeder in Duitsland! Sylvie windt er geen doekjes om en gooit het platform ten overstaan van haar vele duizenden volgers onder de spreekwoordelijke bus. "Fake news! Ik ben veilig thuis in Hamburg met mijn zoon. Blijf veilig iedereen." RTL Boulevard heeft inmiddels een kleine update geplaatst.

Sylvie Meis haalt uit naar RTL Boulevard

Lees verder