RIP! Deze 5 BN’er power couples hebben het niet gehaald

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
RIP! Deze 5 BN’er power couples hebben het niet gehaald

RIP! Deze 5 BN’er power couples hebben het niet gehaald

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Beide superberoemd, beide superverliefd op elkaar! Daar herken je een echt power couple aan en in Nederland hebben we er ook meer dan genoeg. Maar sommige power couples knallen spectaculair uit elkaar en over deze 5 break ups praten we nu nog steeds!

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder

Vers van de roddelpers: de break up van Yolanthe en Wesley! Onze Wes en Yo slapen niet langer onder één dak. Bij wie moeten we nu klagen als de zalm niet vers is in hun Ibiza-restaurant?! De actrice en profvoetballer zijn technisch nog niet gescheiden maar hebben in maart 2019 wel bekendgemaakt dat het niet meer goedkomt. De reden is nog niet bekend maar Wesley heeft laten lekken dat hij in de fout zat. Wij vinden het vooral heel erg jammer voor Wes Wava… uhm, Chess Plaza… Xess Nasa? Hun zoontje!

Chantal Janzen en Johnny de Mol

Nog steeds twee van de populairste gezichten op de tv, waren Chantal en Johnny jarenlang een setje! Als zij op de rode loper liepen kwam er rook uit de fotocamera’s door het klikken. Van 2001 tot 2004 dacht men dat de relatie prima verliep maar achter de schermen had dit power couple marathonsessies aan ruzies. “We vormden absoluut geen goede combinatie. De messen vlogen bij wijze van spreken door het huis, ha ha,” aldus Chantal. Ze begrepen elkaar gewoon totáál niet! Tegenwoordig zijn Johnny en Chantal allebei gelukkig getrouwd in andere relaties en hebben ze zelfs kids. Op professioneel gebied kunnen de twee overigens nog wel heel goed samenwerken.

RIP! Deze 5 BN’er power couples hebben het niet gehaald

Eva Jinek en Freek Vonk

Dé talkshowpresentatrice van Nederland en dé Steve Irwin van Nederland hadden ook twee jaar lang een relatie. Dat begon in 2015 toen Freek in de studio was bij Jinek en zijn grote slang om haar hals legde. Nee niet zo’n slang, een reptiel-slang! Viespeuk…

De vonken sloegen over en de twee werden veel gefotografeerd in het openbaar. Blijkbaar waren dat ook de enige momenten dat ze elkaar zagen, want Freek heeft een moordend reisschema en dat deed de relatie de nek om. Freek werd hierover verhoord in Saved By The Bell. Daarin vertelt hij de kinderen dat hij ongeveer de helft van het jaar in het buitenland is om een zeldzame krokodil of haai op te zoeken. Voeg daar Eva Jineks populaire talkshow aan toe en je hebt twee agenda’s die bijna nooit overeenkomen. Jammer!

RIP! Deze 5 BN’er power couples hebben het niet gehaald

Patty Brard en Ron Brandsteder

Kennen jullie deze nog nog nog nog? Patty Brard en Ron Brandsteder waren ooit ook een stel en zelfs getrouwd! De Luv’-zangeres en tv-presentator trouwden in 1979 en volgens Patty wist ze meteen al dat het een vergissing was. De twee hadden een stroeve relatie en probeerden dat met het ja-woord weer goed te krijgen. Een jaar later scheidde de twee al. Het dieptepunt was bereikt toen Patty de deur werd geweigerd door Ron. Toen ze door het raam keek zag ze 2 witte pumps staan die niet van haar waren. En voor ze het wist had ze een steen door de ruit gesmeten!

RIP! Deze 5 BN’er power couples hebben het niet gehaald

Rafael van der Vaart en Sylvie Meis

Sylvie en Rafael! Dat andere grote voetbalkoppel mag natuurlijk niet ontbreken. Rafael maakte jaren furore als profvoetballer en Sylvie charmeerde heel Duitsland met haar tv-optredens. Het huwelijk werd jarenlang als de gouden standaard gezien in de Duitse roddelpers, maar ook in deze relatie zat de rot. Na 7 jaar huwelijk werd er begin 2013 een punt achter gezet. Dat kwam door een slaande ruzie tijdens de nieuwjaarsparty waarbij Rafael Sylvie een klap verkocht. Dat hij kort na de scheiding met Sylvies beste vriendin Sabia Engizek een relatie begon, hielp ook niet echt.

RIP! Deze 5 BN’er power couples hebben het niet gehaald

Lees verder