Grey's Anatomy seizoen 17

Veronica Superguide logo
Grey's Anatomy seizoen 17

Grey’s Anatomy binnenkort op Videoland!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Ziekenhuisserie Grey’s Anatomy zit momenteel in alweer het 17de seizoen! Wanneer we deze reeks in Nederland kunnen zien is nog onbekend, maar er is uitstekend nieuws voor fans van Ellen Pompeo! Vanaf 4 januari zie je de zestien voorgaande seizoenen op Videoland.

In het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy speelt het coronavirus een duistere hoofdrol… Meredith Grey loopt zélf Covid-19 op en hallucineert erop los! Omdat ze veel oude bekenden uit de serie tegenkomt, vrezen fans dat de dagen van de serie geteld zijn…

Gaat Grey's Anatomy stoppen?

Ellen Pompeo zelf geeft er weinig duidelijkheid over. Haar contract loopt in 2020 af, en het is onduidelijk of er inmiddels nieuwe afspraken zijn gemaakt. Volgens Pompeo weten de makers nog niet zeker wanneer de populaire serie eindigt, “Maar de waarheid is dat het dit jaar zou kunnen zijn.”

Grey’s Anatomy startte in 2005 en is inmiddels het langstlopende ziekenhuisdrama. De belevenissen van Meredith Grey en haar vele collega’s in het Grey Sloan Memorial Hospital houden miljoenen fans al zestien jaar bezig. Van sommige scènes krijgen we nog steeds hartkloppingen!

Zoals gezegd is nog niet bekend wanneer seizoen 17 van Grey’s Anatomy in Nederland te zien is. De move van Videoland is dus een mooie kans om de serie helemaal opnieuw te checken!

Lees verder