Grey's Anatomy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Grey's Anatomy

Zenderbaas hoopt op nog tientallen jaren Grey's Anatomy

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als we over 40 jaar in het bejaardenhuis zitten kunnen we nog steeds genieten van nieuwe Grey's Anatomy-afleveringen! Tenminste, als het aan Karey Burke ligt. De baas van de Amerikaanse zender ABC hoopt dat de show nog tientallen jaren doorgaat. 

Langstlopende ziekenhuisserie

De hitserie werd eerder dit jaar al verlengd met een 16e en 17e seizoen, wat het de langstlopende ziekenhuisserie ooit maakt. ER kwam ‘slechts’ tot 15 seizoenen. Dit betekent niet dat het verhaal er na de 17e reeks mee stopt, ondanks de geruchten

"Ik hoop dat ik het nog met mijn kleinkinderen kan kijken.”

Burke hoopt dat de serie pas eindigt als hoofdrolspeler Ellen Pompeo en maker Shonda Rhimes het niet meer zien zitten. "We zijn dol op ze. Zij zijn een belangrijk onderdeel van ABC en het is aan hen om te bepalen of ze verder willen gaan met de show. Maar ik hoop dat ik het nog met mijn kleinkinderen kan kijken.”

Spin-off-serie

Fans kunnen dus uitkijken naar het aankomende seizoen. Wanneer dit wordt uitgezonden is nog niet bekend. Helaas moeten we het wel doen zonder deze personages over wiens dood wij nog steeds niet heen zijn. Waarom hadden niet deze 9 irritante personages het loodje kunnen leggen in plaats van onze favorieten? Terwijl je wacht op nieuwe afleveringen kan je wel alvast genieten van de nieuwe spin-off-serie Station 19!

Lees verder