Ellen Pompeo glimlachend in Grey's Anatomy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ellen Pompeo glimlachend in Grey's Anatomy

Toekomst Grey’s Anatomy op losse schroeven na uitspraken Ellen Pompeo

|
|

Laatste update:

Grey’s Anatomy is de succesvolste ziekenhuisserie van deze eeuw. Maar volgens hoofdrolspeelster Ellen Pompeo komt het einde in zicht…

In januari werd bekend dat Ellen Pompeo heeft bijgetekend voor twee seizoenen Grey’s Anatomy. Geweldig nieuws voor de fans natuurlijk, maar volgens de actrice is het niet ondenkbaar dat zij er daarna een punt achter zet. In een interview onthult Pompeo, die al sinds 2005 de rol van Meredith Grey speelt, dat zij het onderhand wel mooi vindt geweest. Haar contract loopt in 2020 af en dan is het wat Pompeo betreft tijd om afscheid te nemen.

Populair

“Het is niet aan mij om de toekomst van de serie te bepalen. Maar ik heb wel het idee dat we de meeste verhalen nu wel verteld hebben”, aldus Pompeo. Daarnaast wil de populaire actrice wat meer tijd met haar familie doorbrengen. “Mijn kinderen zijn inmiddels tieners en ik wil graag thuis zijn om ze in het gareel te houden. Ik geef nog steeds enorm veel om Grey’s Anatomy, maar dat kost me heel veel tijd en energie. Op een gegeven moment moet dat hoofdstuk gewoon worden afgesloten.”  

Zie ook:

Lees verder