Contract Ellen Pompeo verlengd: nog twee seizoenen Meredith Grey

Veronica Superguide logo
Contract Ellen Pompeo verlengd: nog twee seizoenen Meredith Grey

Contract Ellen Pompeo verlengd: nog twee seizoenen Meredith Grey

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als Grey's Anatomy ons iets heeft geleerd is dat iedereen op ieder moment het loodje kan leggen. Behalve Meredith Grey, klaarblijkelijk, want het contract van Ellen Pompeo is maar liefst met twee jaar verlengd.

It's alive!

Hoewel Grey's Anatomy seizoen 15 officieel nog geen groen licht heeft gekregen van ABC, lijkt dat nu steeds dichterbij te komen. Ook kunnen we hieruit concluderen dat Mereditch tenminste nog twee jaar onder de levenden zal doorbrengen.

Op haar money

Tevens wordt Pompeo hiermee 's werelds best verdienende televisie-actrice. Naar verluidt schuiven seizoen 15 en 16 zo'n $20 miljoen per jaar, wat neerkomt op een 'kleine' zes ton per aflevering. ABC gooit daar ook nog eens een bonus tegenaan en productie-credits voor een Grey's spin-off

Je kan dus stellen dat het best lekker gaat met Pompeo. "Ik ben nu 48 en ben eindelijk in de positie om te vragen wat ik wil. Dat komt met de leeftijd", aldus de actrice. 

TGIT

Onlangs werd aangekondigd dat het productiehuis van Grey's Anatomy-, Scandal- en How to Get Away with Murder-showrunner Shonda Rhimes een deal had gemaakt met Netflix. Wat dit precies inhoudt is nog niet bekend. Rhimes is inmiddels uitgegroeid tot een vrouw van onschatbare waarde. De producer heeft drie mega-succesvolle series lopen, die in Amerika allemaal worden uitgezonden op de donderdagavond; één van de belangrijkste tv-avonden van de week.

Lees verder