Nieuw: Grey's Anatomy-spin-off met brandweerlieden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw: Grey's Anatomy-spin-off met brandweerlieden

Nieuw: Grey's Anatomy-spin-off met brandweerlieden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor Grey’s Anatomy-fans! Het ziekenhuisdrama krijgt opnieuw een spin-off. De nog naamloze nieuwe serie speelt zich af op een brandweerkazerne, aldus The Hollywood Reporter.

Private Practice

Het is de tweede keer dat er een nieuwe show ontstaat uit Grey's Anatomy. Eerder bracht het de serie Private Practice voort, over het wel en wee in een privékliniek waarin Allison, de ex-vrouw van Grey's-dokter Derek 'McDreamy' Shepherd, werkte. Private Practice stopte al in 2013, na zes seizoenen.

Seattle

De nieuwe spin-off gaat niet draaien om een vast gezicht uit Grey's Anatomy, maar de personages worden wel geïntroduceerd in de ziekenhuisserie. Net als Grey’s zal de spin-off zich afspelen in Seattle. De serie gaat over het werk- en privéleven van brandweerlieden in een kazerne. Het is nog niet duidelijk wanneer die zal worden uitgezonden, maar (spoiler alert!) in de laatste aflevering van seizoen 13 van Grey’s ontstaat er een explosie in het ziekenhuis. Het is louter speculeren, maar wellicht zal daar op worden ingehaakt. Kijk hieronder naar de promo van seizoen 13.

Waanzinnig populair

Het is niet zo gek dat er een nieuwe spin-off komt van de uitermate populaire serie. Grey’s Anatomy doet het nog steeds waanzinnig goed. De show staat zelfs op 1 bij uitzender ABC als het om drama gaat. 

Shondaland

De brandweershow wordt net als Grey's Anatomy geproduceerd door Shondaland van Shonda Rhimes, die ook achter televisiesuccessen Scandal en How To Get Away With Murder zit. Een startdatum en castleden voor de nieuwe serie zijn niet bekendgemaakt.

Lees verder