Grey’s Anatomy verlengd met twee nieuwe seizoenen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Grey’s Anatomy verlengd met twee nieuwe seizoenen

Grey’s Anatomy verlengd met twee nieuwe seizoenen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor de fans van Grey’s Anatomy: zojuist werd bekend dat er nog minstens twee seizoenen van deze hitserie aan zitten te komen!

Opgelucht

Momenteel is het vijftiende seizoen van Grey’s Anatomy in volle gang. Maar kijkers die bang waren dit wel eens het laatste hoofdstuk zou kunnen zijn, kunnen opgelucht ademhalen. Volgens Deadline kunnen de fans namelijk nog uitkijken naar een zestiende en zeventiende seizoen van deze razend populaire dramaserie. Als kers op de taart, is ook al bekend dat Ellen Pompeo opnieuw in de doktersjas zal kruipen van Meredith Grey. Op Twitter werd het goede nieuws al uitgebreid gevierd door de makers van de hitserie!

Record

Maar de cast en crew hebben meer reden om te champagne te ontkurken. Door deze verlenging is Grey’s Anatomy binnenkort officieel de langstlopende ziekenhuisserie aller tijden. Dat record staat met vijftien seizoenen al tien jaar op naam van ER, maar dokter Grey en haar collega’s gaan daar dus dubbel en dwars overheen. Daarnaast is Grey's Anatomy de langstlopende dramaserie in de geschiedenis van hitzender ABC. Kortom, het blijft nog lang onrustig in het Grey Sloan Memorial Hospital!

Lees verder