Gordon en Lenie in 100 Jaar Jong

Veronica Superguide logo
Gordon en Lenie in 100 Jaar Jong

Gordon bezoekt sterren uit eerste seizoen 100 Jaar Jong!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Gordon behaalde groot succes met zijn show 100 Jaar Jong! Op vertederende wijze bezocht hij hoogbejaarde Nederlanders om ze te vragen naar hun geheim. In de aflevering van maandag bezoekt hij een kwieke favorieten uit de eerste jaargang van het programma.

Op Instagram bedankt Gordon alle kijkers en geeft hij ze de tip om te blijven bewegen, hun hersenen te gebruiken en matig te zijn met alles in het leven… Dan haal je misschien zélf ook de 100.

In de laatste aflevering van het seizoen zoekt Gordon een paar 100-jarigen op uit het eerste seizoen van 100 Jaar Jong. De 101-jarige Roel heeft weer contact met zijn dochter, terwijl de 105-jarige Annie besloot om nog even te verhuizen naar een nieuw appartementje!

100 Jaar Jong terugblik

Dé absolute koningin van 100 Jaar Jong, Lenie, zit er gelukkig ook weer in. Lenie verbruikt grote hoeveelheden van het likeurtje Elixir d’Anvers, en in het eerste seizoen ging ze samen met Gordon op ‘booze cruise’ naar België! “Als ik het niet opmaak dan moeten ze het op m’n begrafenis maar drinken!”

In de uitzending wordt duidelijk dat Lenie het lastig heeft tijdens de lockdown... “Het ergste is nog dat België op slot zit!”

Je ziet Lenie, Roel en Annie maandagavond op SBS6, vanaf 20:30 uur.

Lees verder