Gordon tijdens de presentatie van zijn biografie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon tijdens de presentatie van zijn biografie

Een teken van leven: Gordon komt weer terug!

|
|

Laatste update:

Gordon probeerde onlangs zijn leven te beteren door naar een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek te vertrekken. Volgens de presentator/zanger was het afzien maar mag hij morgen weer (gillend) naar huis!

De artiest liet onlangs weten dat hij zich op liet nemen in een verslavingskliniek om van zijn cocaïneverslaving af te komen. Gordon zegt dat hij veel tranen heeft gelaten, maar goede hoop heeft voor ‘de tweede helft van zijn leven’.

Gordon zegt een maand in de afkickkliniek gezeten te hebben, maar… het lijkt korter. Dat bedoelen we op geen enkele manier lullig, maar de mededeling dat hij zich op liet nemen stamt van ongeveer drie weken geleden. Misschien heeft hij even gewacht met een berichtje aan zijn fans, omdat hij het te druk had met het vinden van zichzelf.

Gordon sanitaire

De artiest klinkt in zijn nieuwe bericht erg positief, maar hij is ook op zijn hoede voor de verschillende valkuilen in Nederland. Hij kijkt op tegen het leven zonder drugs, in een land waar deze vrij eenvoudig te krijgen zijn. Met de steun van zijn vrienden en familie gaat het de zanger/presentator vast lukken.

Gordon meldt dat hij niet van plan is om aan tafel te zitten bij talkshows om over zijn traject te praten. Hij heeft dat recht naar eigen zeggen pas over een jaartje, als hij alle verleidingen heeft weerstaan. Gordon verloor zes kilo en heeft geen last meer van zijn diabetes, en verkeert zo te lezen weer in blakende gezondheid.

De laatste shows van Gordon op SBS6 deden het helaas niet zo goed, maar hopelijk vindt hij vernieuwde energie om in het nieuwe seizoen weer te gaan knallen. SBS heeft sowieso grote plannen!

Lees verder