Gordon zit nog maar net in de afkickkliniek, of hij stuurt weer een update de wereld in!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon zit nog maar net in de afkickkliniek, of hij stuurt weer een update de wereld in!

Gordon-update vanuit de verslavingskliniek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Zanger/presentator Gordon maakte drie dagen geleden bekend dat hij op zoek ging naar een afkickkliniek. Hij geeft nu wéér een update, en het gaat prima met hem. Dat is wel eens even een tópkliniek, zeg!

Gordon maakte een paar dagen geleden bekend dat hij in een diep dal zat, en in ‘rehab’ te gaan. Toen was nog niet bekend waar het de presentator precies om te doen was, maar in een nieuwe Instagram-post lijkt hij te bevestigen dat het om cocaïne gaat (hij noemt zichzelf een ‘ex-cokeverslaafde’).

Gordon Bleu

Volgens Gordon is hij al een tijdje op weg naar een drugsvrij leven, en hebben de vele steunbetuigingen hem goed gedaan. Gordon zegt niet trots te zijn op zijn move, maar vindt het fijn dat hij door RTL Boulevard en psychiater/columnist Bram Bakker wordt genoemd als een ‘voorbeeld voor verslaafden’.

Hij meldt verder dat dit ‘de enige weg is voor hem’. We zien Gordon aan zichzelf (en zijn afslag) werken op een golfbaan. De zanger kondigt verder aan dat hij op excursie gaat naar een witte neushoorn, en grapt dat zo’n reisje linke soep is voor een ex-cokeverslaafde. Gordon komt vaker in het nieuws, en meestal op nogal karakteristieke wijze! Soms doet hij onthullingen waar iedereen van smult, of hij maakt grappen die nogal ver gaan.

Het is allemaal vrij heftig, maar juist door dit soort incidenten kweekt hij een (stiekem heerlijk) diva-imago.

Hopelijk voor Gordon gaat zijn herstel voorspoedig. Hij nam recent een pilot op voor een dagelijkse talkshow met Patty Brard, op SBS6.

Lees verder