Bekende Nederlanders niet blij met ‘onthullingen’ van Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bekende Nederlanders niet blij met ‘onthullingen’ van Gordon

Bekende Nederlanders niet blij met ‘onthullingen’ van Gordon

|
|

Laatste update:

Heibel in medialand! Zanger/presentator Gordon doet in zijn autobiografie pikante uitspraken over verschillende Bekende Nederlanders. Zo zouden Gordon en liedjesschrijver John Ewbank zichzelf bepoteld hebben op een bankstel. Ewbank en andere mediafiguren slaan terug: volgens hen heeft Gordon zowat alles verzonnen!

Gordon vertelde maandag bij Jinek al het een en ander over zijn autobiografie. De zanger zegt in zijn jeugd misbruikt te zijn, de roem achteraf gezien liever niet had gekend en dat hij als tiener een zelfmoordpoging heeft gedaan.

Ruzie

Zijn jaren in de showbiz brachten hem in contact met veel Bekende Nederlanders, waar hij ook een boekje over opent.

Met John Ewbank, de schrijver van vele Marco Borsato-hits en Gordons nummer 1-hit Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn, zou Gordon op een bankstel hebben gemasturbeerd terwijl het duo porno zat te kijken. Ewbank ontkent met klem, en meent dat Gordon de boel bij elkaar fantaseert. Gordon vindt het ‘jammer’ dat de songwriter zo reageert, omdat het volgens hem om een onschuldig akkefietje ging.

Nee

RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink wijst ook op wat dingen die niet lijken te kloppen in het boek. Na een aanvaring met privacy-voorvechtster Ancilla van de Leest, die Gordon in RTL Late Night toebeet dat hij ‘niet zo veel coke moest snuiven’, ontkende de zanger drugsgebruik. Volgens Ikink staat in het boek dat hij juist wél eens drugs gebruikt als hij zich slecht voelt. Daarnaast klopt Gordons versie van het incident niet helemaal. Van de Leest zou volgens Gordon uit de studio verwijderd zijn, wat volgens Ikink niet klopt, en hij was er die avond bij.

Nope

Daarnaast meldt Gordon dat dj/presentator Erik de Zwart hem benadeelde in het programma Sterrenslag. Volgens de zanger was De Zwart de manager van een andere deelnemer, en werd zijn pupil voorgetrokken. Tegenover Shownieuws ontkent De Zwart dit verhaal.

Tot slot stookt Gordon in zijn autobiografie in het huwelijk van Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan. Winston wilde de zanger eigenlijk uitnodigen voor zijn vrijgezellenfeest, maar volgens Gordon zei Renate dat het beter was dit niet te doen. Ook in dit geval ontkennen de hoofdrolspelers. Zelfs als het wél gebeurd was, had je Renate met terugwerkende kracht gelijk kunnen geven.

Gordon zelf trekt zich vooralsnog weinig aan van alle klachten. Tegen de Telegraaf zei hij dat hij dit soort reacties wel verwachtte.

Lees verder