Gordon aan tafel bij Eva Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon aan tafel bij Eva Jinek

Gemist: Eva Jinek praat openhartig met Gordon

|
|

Laatste update:

De biografie van Gordon komt ein-de-lijk uit dus de grote promotiecampagne kan beginnen. Die begon gisteren aan tafel bij Eva Jinek.

Zelfmoordpoging

Daar deed Gordon een aantal onthullende uitspraken. Zo vertelt de entertainer aan tafel bij Jinek dat hij als kind is misbruikt en dat hij als achttienjarige jongen een zelfmoordpoging gedaan heeft. Ook vertelt Gordon dat hij liever geen Bekende Nederlander geweest is.

"Ik had liever met een vent en een leuk horecabedrijf drie hoog achter in Amsterdam Osdorp gewoond, dan dat ik nu hier aan tafel vertel over de 35 jaar die achter me liggen", zei hij tegen Jinek.

Narcist

Gordon vindt dat je erg sterk in je schoenen moet staan als je, volgens hem, "dag in, dag uit" op internet wordt uitgescholden. "Het raakt me het meeste als er wordt gezegd dat je een narcist of een gevoelloos monster bent. Mijn hemel, wat een bagger. Ik vind het vreselijk als mensen dat zeggen", aldus Gordon.

Gordon over Gerard Joling

In het boek van Gordon schuwt hij ook niet om verhalen over anderen te vertellen. Zoals John Ewbank en Marc van der Linden. Volgens Gordon staan er ook "heftige dingen" over Gerard Joling in laat hij aan Jinek weten. Gerard en Gordon hun wegen scheiden al eerder, toen Gordon overstapte naar Talpa. "Dit is wat ik mensen wil laten lezen. In het boek staat mijn leven en het hoort er allemaal bij." Welke details dat dan zijn wist Eva Jinek niet te ontfutselen. 

Jinek

Eva Jinek spreekt elke dag met een aantal tafelgasten over actuele onderwerpen. Serieuze onderwerpen, maar ook over sport en amusement. 

Lees verder