Atomic Blonde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Atomic Blonde

Gerucht: Netflix werkt aan Atomic Blonde 2

|
|

Laatste update:

De keiharde actiethriller Atomic Blonde blies ons in 2017 zowat van onze stoel. Schimmige spionagepraktijken werden afgewisseld met keiharde actiescènes, waarin Charlize Theron menig ledemaat verpulverde. Dat er een sequel kwam was al bijna zeker, en nu lijkt Netflix Atomic Blonde 2 te willen maken!

Atomic Blonde wordt vanwege de keiharde actie wel vergeleken met de John Wick-films, en dat is niet toevallig. Regisseur David Leitch werkte aan allebei, en volgens de geruchten is hij ook aangetrokken voor het vervolg op Atomic Blonde. Dat heeft ScreenRant in elk geval opgevangen.

Hoofdrolspeelster Charlize Theron (die tijdens de opnames van de actiefilm een paar tanden verloor!) was de laatste jaren enorm druk, en dat geldt natuurlijk ook voor Leitch (die Deadpool 2 en Hobbs & Shaw maakte).

Atomic Blonde 2

In augustus vorig jaar meldde David Leitch al dat er gepraat werd met een streamingplatform om een nieuwe Atomic Blonde te maken, nu lijkt het inderdaad om Netflix te draaien. Er zou ook sprake van zijn dat Atomic Blonde een cross-over krijgt met John Wick, maar daarover hebben we al een tijdje niets meer gehoord. Of gaat het om deze spin-off rond The Ballerina?

Atomic Blonde kostte ongeveer 30 miljoen om te maken en leverde een veelvoud op in de bioscoop. Voor Netflix is een relatief goedkope actiethriller als publiekstrekker natuurlijk erg interessant.

Lees verder