Charlize Theron keert terug in vervolg Atomic Blonde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Charlize Theron keert terug in vervolg Atomic Blonde

Charlize Theron keert terug in vervolg Atomic Blonde

|
|

Laatste update:

Vorig jaar schitterde Charlize Theron in de actiefilm Atomic Blonde van John Wick-regisseur David Leitch. Dat is de actrice blijkbaar goed bevallen, want ze keert binnenkort terug als de kick-ass geheim agent Lorraine Broughton!

Undercover

Charlize Theron heeft zich de laatste jaren steeds meer ontpopt als onverschrokken actieheldin. Ze stal al de show als Furiosa in Mad Max: Fury Road en deed niet onder voor haar macho collega’s in Fast & Furious 8. Vorig jaar kreeg ze eindelijk de kans om de hoofdrol op te eisen in de actiekraker Atomic Blonde. Hierin speelt de Zuid-Afrikaanse schone de rol van Lorraine Broughton. Deze geheim agent gaat undercover om een reeks moorden op haar collega’s te onderzoeken.

Trappenhuis

Wie deze film gezien heeft, weet dat Theron prima in staat is om een actiefilm te dragen. Haar gevecht in een trappenhuis leverde een van de beste knokscènes van het jaar op. In een interview met Indiewire onthulde de Oscar-winnaar: “We werken momenteel aan een vervolg op Atomic Blonde.”

Rijzende ster

Theron keert ongetwijfeld terug in de hoofdrol, maar het is nog niet duidelijk of David Leitch ook weer plaats zal nemen op de regiestoel. De ster van deze actieregisseur is snel rijzende na John Wick, Atomic Blonde en Deadpool 2. Deze week werd ook bekend dat Leitch de langverwachte Fast and Furious spin-off Hobbs and Shaw zal regisseren, met Dwayne Johnson en Jason Statham in de titelrollen.

Lees verder