Charlize Theron kickt serieus ass in nieuwe trailer Atomic Blonde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Charlize Theron kickt serieus ass in nieuwe trailer Atomic Blonde

Charlize Theron kickt serieus ass in nieuwe trailer Atomic Blonde

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de actiethriller Atomic Blonde, van de regisseur van John Wick en Deadpool 2, speelt Charlize Theron een sensuele, maar dodelijke agent van MI6.

Sexy superspion

Na Mad Max: Fury Road en Fast and Furious 8 neemt Charlize Theron opnieuw de rol van een actieheldin op zich in Atomic Blonde. In de film volgen we haar als agent Lorraine Broughton, het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en ze is bereid om al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. 

Dodelijke missie

Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd om een zeer belangrijk dossier af te leveren. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een uiterst dodelijk spionnenspel.

Vrouwelijke John Wick?

De film wordt geregisseerd door David Leitch, de man achter de hitfilm John Wick en de aankomende Marvel-verfilming Deadpool 2. Dat belooft dus veel goeds!

Atomic Blonde

Naast Theron en McAvoy zijn ook John Goodman (10 Cloverfield Lane), Sofia Boutella (The Mummy), Toby Jones (Captain America: The First Avenger), Eddie Marsan (Sherlock Holmes) en Bill Skarsgård te zien in Atomic Blonde. 

De film draait vanaf 17 augustus in de bioscoop!

Lees verder