Fast and Furious spin-off krijgt perfecte regisseur

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fast and Furious spin-off krijgt perfecte regisseur

Fast and Furious spin-off krijgt perfecte regisseur

|
|

Laatste update:

Dwayne Johnson en Jason Statham schitteren binnenkort in hun eigen spin-off van Fast and Furious. En de actiehelden hadden zich geen betere regisseur kunnen wensen!

Testosteron

De razend succesvolle Fast and the Furious-reeks kreeg nog meer testosteron te verwerken toen Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Jason Statham werden toegevoegd aan de cast. Johnson kreeg de rol van de ijzervretende speciaal agent Hobbs en Statham tekende voor de rol van de licht ontvlambare Brit Deckard Shaw. Er was genoeg chemie tussen deze actiehelden om ze een spin-off aan te bieden, met de titel Hobbs and Shaw. De titel is misschien weinig geïnspireerd, maar de keuze voor de regisseur is een schot in de roos!

Stuntman

De Fast and the Furious spin-off zal namelijk worden geregisseerd door niemand minder dan David Leitch. Zijn naam zal nog niet bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar Leitch is een van de belangrijkste actieregisseurs van het moment. Deze voormalige stuntman maakte zijn regiedebuut met de kraker John Wick, zij aan zij met Chad Stahelski. Niet lang daarna ging hij solo met Atomic Blonde, met Charlize Theron als undercoveragente. Zijn grootste wapenfeit is tot nu toe Deadpool 2, het langverwachte vervolg op de superheldenhit uit 2016. We kunnen niet wachten om The Rock en Statham los te zien gaan onder Leitch!

Hobbs and Shaw verschijnt volgend jaar juli in de bioscopen!

Lees verder