Dwayne Johnson onthult nieuwe details spin-off Fast & Furious

Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson onthult nieuwe details spin-off Fast & Furious

Dwayne Johnson onthult nieuwe details spin-off Fast & Furious

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van de Fast & Furious-reeks hebben iets om naar uit te kijken: naast de officiële vervolgen, krijgt de populaire actiereeks een spin-off met in de hoofdrollen Dwayne Johnson en Jason Statham!

Tipje van de sluier

Je kunt zeggen wat je wilt van Dwayne Johnson, maar niet dat hij werkschuw is. De razend productieve acteur is de komende tijd te zien in blockbusters als de gameverfilming Rampage, het superheldenspektakel Black Adam en natuurlijk het langverwachte vervolg op Jumanji. Op de to do-lijst van Johnson staat ook een spin-off van de succesvolle Fast & Furious-films. In een interview met Entertainment Weekly licht de acteur een tipje van de sluier op over dit filmproject.

Plezier

Fast & Furious-personages Hobbs en Shaw staan centraal in deze spin-off. Zij worden natuurlijk gespeeld door Dwayne Johnson en Jason Statham. Johnson zegt over zijn rol: “Toen ik werd aangetrokken voor Fast & Furious, wilde ik plezier maken en een personage neerzetten dat de serie hopelijk naar een hoger niveau tilt. Maar na verloop van tijd vond ik dat de rol van Hobbs sterk genoeg moest zijn om een eigen film te dragen.”

Chemie

De producenten van de spin-off kwamen op het idee, omdat de chemie tussen Johnson en Statham van het scherm spat. Maar volgens Johnson zijn zij niet de enige sterren die staan te springen om mee te doen in de spin-off. “Onder de streep willen we gewoon een film maken die in de smaak valt bij de fans. Geloof me, er komt nog een hoop verrassend nieuws aan!”

De nog naamloze spin-off met Johnson en Statham in de hoofdrol staat gepland voor 2019.

Lees verder