• Nieuws

Charlize Theron brak twee tanden tijdens opnames Atomic Blonde

Charlize Theron brak twee tanden tijdens opnames Atomic Blonde

We hadden al een beetje het idee dat Charlize Theron een harde tante was. In het geweldige Mad Max: Fury Road deed de actrice haar eigen stunts, maar in Atomic Blonde kostten alle knokpartijen haar zelfs twee tanden!

De 42-jarige actrice trainde tien weken om de gevechten in de spionage/actiefilm Atomic Blonde zo realistisch mogelijk te maken. Theron kreeg klappen, schoppen en werd regelmatig op de grond gesmakt, zo vertelde ze The Daily Mail. Dat zie je er ook wel aan af!

Bericht wordt geladen...

De actrice brak twee kiezen, maar vond vooral de manier waarop een beetje sneu. ‘Het is niet eens een stoer verhaal, dat ik tijdens het trainen een klap kreeg ofzo. Tijdens het oefenen raakte ik gefrustreerd, en beet ik letterlijk te veel op m’n tanden. Twee moesten er uit; dat was geen pretje.’ Het lijkt er sterk op dat een paar van die blauwe plekken in de trailer écht waren.

Haar kinderen wisten ook niet precies wat ze overdag deed, dus die sprongen ‘s avonds gezellig bij hun moeder op schoot. ‘Ik kon wel janken, maar liet zo min mogelijk merken. Op een gegeven moment is je lichaam er wel klaar mee.’

Atomic Blonde is op dit moment in de bioscoop te zien.