Rob Kemps van Snollebollekes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Kemps van Snollebollekes

Gemist: Rob Kemps onthult tv-plannen bij Jinek

|
|

Laatste update:

Gisteravond schoof Rob Kemps aan bij Jinek. Daar vertelde de zanger van Snollebollekes over zijn bijzondere carrièreswitch.

John de Mol

Sinds zijn onweerstaanbare optreden in De Slimste Mens is Rob Kemps een graag geziene gast in Hilversum. De televisiebazen buitelden dan ook over elkaar heen om hem een contract aan te bieden, maar uiteindelijk was het John de Mol die de feestzanger wist te strikken. Het was nog te vroeg om inhoudelijk in te gaan op de plannen (‘Het kan nog letterlijk alle kanten op’), maar dat hield Kemps gelukkig niet tegen om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten.

Inspiratiebronnen

Er moet een beetje luchtigheid in zitten en sfeer, want je moet sfeer kunnen maken op tv”, vertelde Rob Kemps aan Eva Jinek. “Ik ga niet Mark Rutte doormidden zagen, want dat kan ik niet.” Als inspiratiebronnen voor zijn televisie-ambities noemde de winnaar van De Slimste Mens 2021 onder anderen Jos Brink, Paul de Leeuw en zijn grote idool André van Duin.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Droomprogramma

Daarnaast wil Kemps niets liever dan dat er publiek aanwezig kan zijn bij zijn programma. Dat wijst erop dat de zanger van Snollebollekes bij voorkeur een grote show in een studio wil maken, en geen reportageprogramma of realityserie. Nu maar hopen dat het Talpa-contract in ieder geval toestaat dat Kemps zijn droomprogramma met Matthijs van Nieuwkerk mag maken!

Lees verder