Rob Kemps

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Kemps

John de Mol hengelt Rob Kemps binnen

|
|

Laatste update:

Snollebollekes-zanger Rob Kemps veroverde een tijdje terug enorm veel harten door zijn tv-optredens in De Slimste Mens en later ook bij Matthijs van Nieuwkerk aan tafel. Zo ging hij in korte tijd van bekend feestartiest naar alom bekende BN'er - en dan klopt John de Mol natuurlijk snel aan!

Hij hengelde Rob exclusief binnen voor SBS6, zo maakte Talpa eerder vandaag bekend in een persbericht. Dit zal vast niet de enige zender zijn die 'm wilde hebben, maar het is Talpa gelukt. De ontwapenende Brabo tekende een driejarig contract. "Mijn gevoel bij Talpa Network was vanaf de eerste minuut formidabel", reageert hij.

Dé podcast over series en films!

Rob Kemps op SBS6

"Ik zie deze stap als een unieke kans om mijn talenten in televisieland te gaan ontplooien bij deze geweldige club", gaat hij verder. "Het uitgesproken vertrouwen en enthousiasme om samen iets te gaan maken hebben mij over de streep getrokken. Ik kijk oprecht enorm uit naar dit geweldige avontuur." Zulke persberichten zijn natuurlijk super ophemelend, maar helaas staat er nog niet in wat voor soort tv-programma's Rob voor SBS6 gaat maken.

'Gewone man'

Rob past met zijn 'gewone man'-imago perfect bij het ‘thuis in elke straat’-imago dat SBS6 wil uitstralen, aldus tv-directeur Marco Louwerens. "Ik ben verheugd en dankbaar dat we Rob bij Talpa Network mogen verwelkomen. We willen hem de komende jaren alle ruimte bieden om zijn talenten aan te wenden en samen mooie en leuke tv-projecten te ontwikkelen."

Lees verder