Gemist: enge lift, foto’s én waterpret in WIDM!

Wie is de Mol? 2021

De sfeer is nog steeds erg goed in de groep, maar na de vierde aflevering van Wie is de Mol? zijn we nog niet veel wijzer. Joshua leek de laatste tijd verdacht, maar iedereen die hem als hoofdverdachte heeft vliegt het spel uit!

De vierde aflevering begon al sterk, met een bizarre quiz in een lift! Kandidaten moesten vragen beantwoorden terwijl ze omhoog en -laag gingen. Hoewel er ook willekeurige(?) mensen in de lift verschenen leek dit vooral een afleidingsmanoeuvre.

Smile voor de foto-opdracht!

Terwijl Splinter de foto-opdracht een goed moment vond om artistieke shots te maken, ging Joshua op zoek naar een bankje om op de foto te zetten. Iedereen thuis (op de bank) zag ze, maar Joshua zelf blijkbaar niet!

Hoewel Charlotte en Marije, de twee hoofdverdachten van WIDM-kijkers, samen moesten raden welke foto’s te maken hadden met welke kandidaat, werd er tóch aardig wat geld binnengesleept. Hierdoor trok Joshua weer een gezicht als een oorwurm!

Hierdoor gingen de pijlen weer richting Joshua, maar juist híj leek zich tijdens de opdracht op het vlot weer te herpakken! Hij zwom als een bezetene naar de kaart waarop stond waar het geld te vinden was…

Lakshmi dacht tóch dat de zanger van Chef’Special de Mol was, en kreeg bij de executie een nare boodschap… Net als Erik de Zwart in de tweede aflevering, die Joshua ook verdacht.

Lakshmi, we hardly knew ye!

Zangeres Lakshmi fleurde Wie is de Mol? op met haar outfits, die altijd on point waren. Helaas zat ze met haar verdenkingen minder in de goede richting… Lakshmi was geen hoofdverdachte voor de Mol, maar aardig wat mensen zagen haar toch wel als outsider. Zelfs Oud-Mol Jeroen Kijk in de Vegte had zijn bedenkingen bij de zangeres. Onterecht, blijkt nu!

Superguide Podcast: Bankplakkers

Na de vierde aflevering zijn Charlotte en Marije volgens de kijkers het meest verdacht, met 20% en 19% van het aandeel. Daarna volgt Joshua Nolet met 16%, maar van hem is het maar een hele kleine stap naar de mínst verdachte kandidaat: Rocky met 14%.

Met het vertrek van Lakshmi lijkt het erop dat de handschoenen nu écht uitgaan in het 21ste seizoen van Wie is de Mol! Je ziet de hele aflevering terug via NPO Start.