Gemist: Gebrek aan etherdiscipline leidt tot absolute chaos in WIDM

Joshua Nolet Chef'Special zanger Wie is de Mol? WIDM 2021 portofoon

Over de tweede aflevering van Wie is de Mol? is een hoop te vertellen! We werden gisteravond getrakteerd op drie heerlijk chaotische opdrachten. De ontknoping daarentegen was echter zo klaar als een klontje: er moest weer iemand naar huis!

Joshua stuntelt met zijn portofoons

Bij de eerste opdracht van de tweede aflevering van Wie is de Mol? (WIDM) moesten de kandidaten zoveel mogelijk onthouden van een rondleiding door een kasteel in het schitterende Tsjechië. Althans, dat dachten we! Al snel werd namelijk duidelijk dat Lakshmi Swami Persaud en Joshua Nolet een geheime opdracht hadden meegekregen, die door toedoen van die laatste en zijn gestuntel met zijn portofoon behoorlijk in de soep liep…

“Waar ging het mis?”

De tweede WIDM-opdracht bleek wederom een opdracht met portofoons. Jammer genoeg was de (ether)discipline ver te zoeken en werden de kandidaten één voor één afgeschoten door met laserguns bewapende ballerina’s… In eerste instantie leek de derde opdracht een stuk beter te volgen. Op een testterrein van een vrachtwagenproducent moesten een aantal deelnemers bepaalde borden fotografen, die hun spelgenoten vervolgens omver moesten rijden. Toch bleek ook nu de communicatie weer het grootste struikelblok. “Waar ging het mis?”, vraagt Marije Knevel zich terecht af.

De tweede afvaller is bekend

Waar het misging, is door alle chaos lastig te bepalen. Wel weten we voor wie het misging… We moesten gisteravond namelijk afscheid van Erik de Zwart. Hij werd na Remco Veldhuis de tweede afvaller van Wie is de Mol? 2021.

WIDM is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. In de tussentijd meepuzzelen over de identiteit van de Mol? Houd dan onze lijst met ultieme hints en aanwijzingen in de gaten! En kom ook vooral gezellig meespelen in onze poule. Daarmee kun je ook nog eens een toffe prijs winnen!