Molloten weten het zeker: 'Charlotte Nijs is de Mol van 2021'

Door Redactie
Charlotte Nijs, WIDM

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? mag dan pas over anderhalve week beginnen, maar dat houdt de Molloten van ons land niet tegen om alvast flink te speculeren. Als we hen mogen geloven, zou de Mol van 2021 al gesnapt zijn in de voorstelaflevering van gisteren.

Superguide heeft ook een eigen poule in de Wie is de Mol?-app! Speel jij ook mee? Dan maak je kans op een toffe prijs.

"Allemaal willen jullie het antwoord weten op de volgende vraag: Wie is de Mol? Als je net goed hebt geluisterd dan weet je dat inmiddels." Met die fabuleuze woorden zetten Rick van de Westelaken zowel de kandidaten als de kijkers op scherp.

"Ja, ben ik de Mol?" 

Je vraagt je vast af: wat heeft politiek verslaggeefster Charlotte Nijs daar nu precies mee te maken? Nou, zij lijkt in het bovenste fragment rond 0.59 toe te geven dat ze een dubbelrol speelt. "Ben ik de Mol?", vraagt ze zich af. "Ja, ben ik de Mol?" En vooral dat woordje 'ja' is natuurlijk veelzeggend, zo vinden de kijkers van het programma. Lees hieronder maar wat reacties van overtuigende Molloten.

Leugentje om bestwil

Het lijkt bijna te makkelijk, maar wij schrijven haar ook zeker nog niet af. Deze politiek verslaggeefster met haar blonde haar en felblauwe ogen is namelijk niet vies van een leugentje. Eerder ontkende ze nog glashard dat ze mee had gedaan aan WIDM. "Ik was gewoon even vrij. Het verbaast me echt dat je als parlementair verslaggever gewoon niet op vakantie mag gaan, maar ik heb dat dus toch gedaan." Nou, inmiddels weten we dat het niet zomaar een vakantietje met of zonder een partner was.

Benieuwd of Molloten met deze verdenking op het juiste spoor zitten? De eerste aflevering van WIDM 2021 is op 2 januari 20.30 uur te zien op NPO1.