Gemist: comeback van Chantal in MAFS!

Chantal in MAFS
© RTL

We hadden het nóóit verwacht, maar Chantal, aka ‘Wenkie’ aka ‘Sjetal’ was vanavond te zien in Married at First Sight! De ster van het vorige seizoen opende het liefdesexperiment.

Eerder vond Chantal, die door de kijkers van Married At First Sight eindeloos werd bespot, dat ze in de montage nogal vervelend was neergezet. Tóch is ze in het nieuwe seizoen weer van de partij! Samen met een stel oud-kandidaten kwam ze voorbij in de introductie!

Carlo Boszhard las een sprookje voor, en nadat hij de magische woorden “…en ze leefden nog lang en gelukkig” sprak, dook Chantal op! “Of niet!”

Married at First Sight

Wellicht dat Chantal tegenwoordig iets milder is, omdat ze nu ook gelukkig in de liefde is. Met haar MAFS-echtgenoot Henk werd het helemaal niets! Daarna raakte Chantal verzeild in een ‘freaky relatie’, en klaagde ze dat Tinder dankzij haar roem onbruikbaar was geworden!

De komende weken komen we er achter of ‘de wetenschap’ erin slaagt om de ideale match te vinden in een groep wildvreemden. De vorige keer verliep het experiment tamelijk rampzalig.