Jimmy Fallon en Emilia Clarke lossen het mysterie op van de Starbucks-beker in Game Of Thrones

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jimmy Fallon en Emilia Clarke lossen het mysterie op van de Starbucks-beker in Game Of Thrones

Game Of Thrones: mysterie van de Starbucks-beker opgelost!

|
|

Laatste update:

We hebben nog altijd veel vragen over het slotseizoen van Game Of Thrones, maar één ervan lijkt definitief opgelost. Emilia Clarke wierp bij Jimmy Fallon een nieuw licht op de kwestie van de Starbucks-koffiebeker!

Wie, oh wie liet dat ding op de tafel staan? Kijkers (en Sophie Turner) dachten dat het Emilia Clarke zelf was, maar de Khaleesi heeft een andere versie van het verhaal.

Game Of Thrones: mysterie van de Starbucks-beker opgelost!

‘Vlak voor de uitreiking van de Emmy’s hadden we een feest met de medewerkers van Game Of Thrones. Conleth Hill, die Varys speelde en in de scène naast me zat, vroeg me om even met hem mee te gaan. Hij zei: “De koffiebeker was van mij! Sorry schat, ik had hem laten staan en ik durfde het niet te zeggen omdat jíj de dader leek.” Wat!?’

Clarke benadrukt wel dat iedereen op het Game Of Thrones-feest een beetje teut was, maar wat haar betreft is het mysterie nu opgelost. Het past in elk geval bij de sneaky Varys, en een paar afleveringen later kreeg de meesterspion alsnog zijn verdiende loon. Dracarys!

Game Of Thrones: het vervolg

Over de nieuwe Game Of Thrones-prequel weet de oud-Khaleesi nog niet zo veel. ‘We weten dat hij bestaat, maar daar houdt het wel mee op.’ Aangezien de nieuwe serie 300 jaar vóór Game Of Thrones speelt verwacht Emilia Clarke niet dat ze benaderd wordt voor de serie. Fallon denkt aan een cameo waarin iemand in een kristallen bol naar de toekomst kijkt, waarin Daenerys dan te zien is. Clarke ziet het nog niet helemaal voor zich, maar belooft om een paar mensen een berichtje te sturen!

De afgelopen week was nogal roerig op Game Of Thrones-gebied. Eén van de prequelseries, die zou gaan over de Starks en de White Walkers werd afgeschoten, en ineens kwam er vanuit het niets een serie over de Targaryens.

Daarnaast werden Game Of Thrones-bedenkers David Benioff en D.B. Weiss ineens van hun Star Wars-trilogie afgehaald. Er gaan verschillende verhalen over waarom ze geen films in ‘a galaxy far, far away’ meer mogen maken. Het laatste seizoen Game Of Thrones kreeg enorm veel kritiek omdat té veel verhaallijnen werden afgeraffeld; boze tongen beweren dat Disney daar nogal van schrok, en Star Wars toch niet aan het duo toe wil vertrouwen.

Andere geruchten zeggen dat Benioff en Weiss weliswaar zeer succesvol en goed waren, maar dat ze altijd maar aan één project tegelijk werkten. Door hun megadeal met Netflix zouden ze aan veel films en series tegelijk moeten werken, waar ze wat minder ervaring mee hebben. Tot slot zou het de deal met Netflix zélf kunnen zijn die relatie tussen Benioff, Weiss en Disney verzuurde. Disney en Netflix zijn echte concurrenten van elkaar nu Disney zijn eigen streamingdienst uitbrengt.

Ondanks alle dramatische ontwikkelingen zijn we blij dat dit Game Of Thrones-mysterie is opgelost. Maar ja, ontdekken we ooit wie er achter de plastic waterflesjes in de finale zat?

Lees verder