David Benioff en D.B. Weiss

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
David Benioff en D.B. Weiss

Game of Thrones-makers Benioff en Weiss kappen met Star Wars trilogie

|
|

Laatste update:

Game of Thrones-makers David Benioff en D.B. Weiss zijn uit de deal met Disney en Lucasfilm gestapt. Ze zouden een Star Wars trilogy maken, die in 2022 uit zou moeten komen. Die deal gaat dus niet meer door en fans zijn daar... enorm blij om!

Fans blij

"Er zijn maar zoveel uren in een dag en we vonden dat we geen recht konden doen aan zowel Star Wars als onze Netflix-projecten," zegt het duo in een interview met Deadline. Sinds de laatste aflevering van Game of Thrones, die zo erg werd gehaat dat er zelfs petities werden gestart, zijn fans niet echt enthousiast over Benioff en Weiss. Op Twitter zijn ze zelfs enorm blij dat de deal niet meer doorgaat!

Heel veel Star Wars

De Star Wars trilogie van Benioff en Weiss gaat dus niet meer door en er is nog geen vervanging bekend. Maar dat betekent niet dat alles stil ligt. Star Wars: The Rise of Skywalker heeft zelfs al een paar records verbroken, terwijl de film pas vanaf 18 december te zien is. Daarnaast komt er ook nog een nieuwe serie aan, The Mandalorian, en volgens critici wordt dat een héle goede

Lees verder