The Mandalorian op Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Mandalorian op Disney+

Eerste reacties op Disney+-serie The Mandalorian beloven episch Star Wars-spektakel

|
|

Laatste update:

Een stel Hollywood-critici kreeg gisteren een exclusief voorproefje van Disney+-serie The Mandalorian. En als we deze schrijvers mogen geloven, staat ons een episch vette Star Wars-serie te wachten!

Filmmaker Werner Herzog - die een kleine rol speelt - voerde de hype eerder al flink op. Nu voegen critici zich daarbij en jeetje, wat zijn de eerste reacties goed! Iedereen is hevig onder de indruk van het Star Wars-spektakel en beschrijft hoe vet de intense en duistere beelden wel niet waren.

Reacties op The Mandalorian

The Mandalorian richt zich op de gelijknamige bounty hunter, gespeeld door Pedro Pascal (Game of Thrones). Een geheel nieuw Star Wars-personage. Volgens één van de critici is het juist tof dat we eens géén Skywalker-figuren te zien krijgen (al komen die binnenkort weer terug), maar wél met een setting en budget die niet onderdoen voor de 'main'-films. Hier een greep uit de overweldigend positieve reacties! 

The Mandalorian op Disney+

De hype bereikt na deze reacties toch wel een kookpunt, maar... nog even geduld! Volgende maand is het eindelijk zover. Op 12 november, tijdens de wereldwijde, officiële release van Disney+, staat The Mandalorian online. Althans; één aflevering. Disney+ gaat werken met de ouderwetse 'elke week één aflevering'-strategie.

Lees verder