Game of Thrones Prequel House of the Dragon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Game of Thrones Prequel House of the Dragon

Yes: Game of Thrones-prequel House of the Dragon komt eraan

|
|

Laatste update:

Fantasyfans kunnen uitkijken naar een gloednieuw hoofdstuk van Game of Thrones. Maar het is helaas niet alleen maar goed nieuws…

Voorouders

Vannacht werd bekend dat HBO groen licht heeft gegeven aan House of the Dragon. Deze fantasyserie is gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R.R. Martin en speelt zich 300 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones af. En zoals de titel al weggeeft, staat House Targaryen centraal in deze prequel. Het is helaas nog niet bekend wanneer we precies kunnen genieten van de avonturen van de voorouders van Daenerys.

White Walkers

Maar de fans van Game of Thrones kregen ook wat minder goed nieuws te verwerken. Vlak voor de aankondiging van House of the Dragon werd bekend dat HBO de stekker had getrokken uit de GoT-prequel met Naomi Watts in de hoofdrol. Deze serie zou het verhaal vertellen van de eerste confrontatie tussen de mensheid en de White Walkers. Maar volgens Casey Bloys, de programmadirecteur van HBO, hebben we nog een hoop om naar uit te kijken. “Er zijn nog zoveel verhalen te vertellen in het Game of Thrones-universum”, belooft Bloys.

Lees verder