Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

Freek van Noortwijk over breuk met Katja Schuurman

|
|

Laatste update:

Katja Schuurman maakte deze week bekend dat haar relatie met topkok Freek van Noortwijk afgesloten is. Van Noortwijk reageerde vandaag zélf via Instagram op de breuk.

Net als Katja Schuurman is Van Noortwijk erg bedroefd, maar haalden de twee altijd de beste eigenschappen in elkaar naar boven. “Het doet pijn dat dit me aan het einde van onze relatie niet meer lukte, want je verdient iemand die dit te allen tijde doet.”

Freek is van plan om samen met Katja goed te zorgen voor hun dochter Coco Loulou. “Ik weet dat wij in een andere hoedanigheid, als die van liefdevolle ouders, een betere relatie zullen hebben. Ik hou van je en ben blij dat we door onze lieve Coco voor altijd in elkaars leven zullen zijn.” Voor verdere informatie verwijst Van Noortwijk naar de post die Katja eerder deze week plaatste.

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk uit elkaar

Katja Schuurman reageert ook onder het bericht van haar ex, met hartjes én betraande emoji’s. Andere BN’ers, zoals Jamai Loman en Nicolette Kluijver waren er vroeg bij om Katja en Freek een hart onder de riem te steken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Freek van Noortwijk trouwde in 2019 met Katja Schuurman (hoewel het geen officieel huwelijk was, en de twee dus technisch gezien niet scheiden). De geboorte van hun dochtertje Coco Loulou was een hoogtepunt, hoewel Katja tijdens de zwangerschap niet altijd lekker in haar vel zat.

Lees verder